Magisch Koningslied

Hier is ie dan !! Na lang nadenken ivm alle commotie rond het koningslied heb ik een alternatief bedacht. Kort en een hoog meezing-gehalte in het refrein naar ik hoop.

Nieuwsbrief Magic

De lang verwachte theatershow....

Panta Rhei en zijn Droomklavier Een Magisch-Muzische Voorstelling Bernard van den Boogaard 2011/2012 In een wervelende One-man-show verbaast Markies de Panta Rhei zichzelf en de wereld. We ervaren in deze monoloog hoe zijn leven zich na een half-gelukkige jeugd heeft ontwikkeld. Soms barst hij los in een recital op zijn Droomklavier, dan weer in illustratieve goochelarij, hiertoe getriggerd door zijn jeugdherinneringen. De show duurt circa 90 minuten De eerste voorstellingen zullen plaatsvinden: in Theater "Provadja", Verdronkenoord 12 te Alkmaar op 2, 3 september 2011 aanvang 20:15 en op 4 september aanvang 15:00 uur

Voltooing van een Droom

ontstaan en realisatie van de show "Panta Rhei en zijn Droomklavier"

Al sedert 10 jaren droomde Bernard van zijn eigen one-man show waarin hij al zijn talenten als musicus en goochelaar kon combineren. Het resultaat mag er zijn! In 2009 begon hij met de bouw van zijn klavier. Hoewel hij zelf geen ambachtsman is, kon Bernard toch met vallen en opstaan een begin maken met het timmer-en zaagwerk. Alleen al het uitzagen van de muziekstandaard was een enorme klus! Het klavier ziet er uit als een heus 18e eeuws instrument: een hybride combinatie van klavecimbel en vleugel. Maar er kunnen ook de modernste klanken mee getoverd worden. De klassieke kaarsenstandaards, op de kop getikt in Parijs, mogen ook niet ontbreken. Bovendien sieren 2 beamers de productie op met beelden, die illustratief zijn en ook de life-actie waar nodig vergrotend ondersteunen. Het klavier en decor zijn compleet uitneembaar, maar al met al is het toch een bestelbusje vol geworden. De tekst is een monoloog met een best serieuze kant, maar ook is er veel plaats voor humor en natuurlijk verwondering, die past bij magie!