Cursus Goochelen voor beginners en gevorderden

Leer zelf goochelen

Kent u dat betoverende gevoel, die siddering van verwondering bij het zien van een goed gebrachte goochel act? Heeft u zich wel eens afgevraagd of u zoiets ook kunt? Wilt u graag de kleintjes vermaken op een kinderparty? Uw vrienden verrassen aan de bar? Of heeft u een puberzoon die zo langzamerhand nergens ècht meer zin in heeft, uitgekeken is op muziekles, sport of computeren? Of heeft u inmiddels de opa-of oma-status bereikt en wilt u die status graag bij de kleinkinderen versterken, “tussen de schuifdeuren”? Goochelen bindt mensen enorm: een lach, een rimpel van verbazing...... Het kan allemaal geleerd worden als u zich inschrijft voor een goochelcursus.

De goochelaar Bernard van den Boogaard - artiestennaam Markies de Panta Rhei- studeerde onder meer bij Ger Copper (voormalig wereldkampioen) en de Amerikaanse topmagiër Jeff McBride (o.m.werkzaam in Caesars Palace, Las Vegas). Bernard leidde 10 jaar lang de Goochelkring Alkmaar en is momenteel lid van de Fred Kaps-Ring en hierdoor ook aangesloten bij de ‘International Brotherhood of Magicians’. Hij heeft hiernaast 40 jaar ervaring in het muziekonderwijs. Hij trad op vele soorten feesten op, van kinderpartijen tot bedrijfsfeesten-was 5 jaar lang in dienst bij de Party Company te Amsterdam. Onlangs trad hij op in een One-man theater show, waarin hij goochelen en muziek combineerde.

De cursussen

Jongeren tussen 10 en 16 jaar:

  • Bij 4 deelnemers 1 losse groepsles van 90 minuten € 20,- per deelnemer
  • Bij 4 deelnemers cursus van 5 lessen van 90 minuten € 80,- per deelnemer

Individuele coaching voor deelname aan jeugdconcours:

  • (alleen als het vereiste niveau is behaald) per les van 90 minuten € 50,-
  • Bij coaching van 5 lessen van 90 minuten € 200,-

Volwassenen:

  • Alleen individuele begeleiding met zelfstudie. Per les van 90 minuten € 75,-
  • 5 lessen van 90 minuten € 300,-

Dag van de week en tijd nader over een te komen. Neem contact op met B.G. van den Boogaard, 0251-652350 of 06-25013770 e-mail: info@musicandmagic.nl