Panta Rhei is reeds 20 jaar actief als kindergoochelaar.Dolle Pret!! Soms kennen kinderen hem beter als 'Bernaar de Goochelaaar...' Een uur lang wisselt hij af: Nu eens een truc voor de kinderen, dan weer met een kind. Elk kind krijgt hierdoor het gevoel zelf de magie te bedrijven! En het is werkelijk magie op niveau!

Panta Rhei in actie op verschillende locaties

Hij kan een optreden verzorgen in de volgende situaties:

  1. Bij U thuis in de huiskamer. Voorwaarde is een ruimte van minimaal 2 bij 2 meter als speelvlak met een blinde muur achter de goochelaar. De kinderen zijn uitsluitend vóór hem opgesteld, liefst op een afstand van minimaal 1 meter.
  2. Op een Sint Nicolaasfeest, Op Koninginnedag, voor een jubilerende Sportvereniging. Hierbij gaat hij uit van een beschikbaar podium of een voldoende afstand om de zichtbaarheid te bevorderen; het gaat immers hier meestal om een grotere groep kinderen. Het programma wordt ook aangepast. Tijdsduur wederom 1 uur, maar dit kan in overleg worden gewijzigd in een eerste deel van 45 minuten- pauze- en een tweede deel van 30 minuten. Nu neemt Panta Rhei ook geluidsversterking mee en de show wordt voorafgegaan door kinderliedjes ( of Sinterklaasliedjes), die sfeerverhogend werken. Lichtspots worden eventueel in overleg toegevoegd.
  3. Op basisscholen: Deze situatie is vergelijkbaar met 2) wat betreft accomodatie, voorzieningen, programmaduur. Uitgaande van een ochtendvoorstelling kunnen er 2 verschillende shows van een uur plaats vinden voor onder- en bovenbouw. Ook is denkbaar een toevoeging te doen naast de show van een Goochelworkshop voor kinderen: de kinderen nemen dan zelf hun goocheldozen mee.

Tenslotte zij opgemerkt, dat Panta Rhei niet optreedt in de open lucht. Een Partytent, mits goed waterdicht, kan wel. Zoals de foto's tonen treedt hij naar believen op in kostuum (Markies de Panta Rhei) of in smoking. (Zie ook: Kostuum Acts)

Kijkt U op de homepagina voor contact- en adresgegevens indien U meer informatie wenst.

Om aan uw specifieke wensen te voldoen worden alle prijzen telefonisch met U overeen gekomen