Panta Rhei kan op elk feest tussen de mensen in zijn magische kunsten vertonen. Met een verrijdbaar tafeltje is hij onafhankelijk van de aanwezigheid van tafels ter plekke. Iedereen, zittend of staand publiek, kan zijn trucs duidelijk zien. Speciale trucs voor de feestelingen.Magie op niveau!

Boeking minimaal voor 1 uur. In geval van een huwelijk of persoonlijk jubileum kan overeen gekomen worden een korte act van ca 5 minuten met de betreffende mensen als opening van het optreden te verzorgen. Dit wordt altijd zeer op prijs gesteld: Er is dan een centrale aandacht rondom de jubilaris(sen) , cq feestelingen en vervolgens een gezellige verstrooiing gaande: ideaal bij een borrel vóór of na het eten. Tussen de gangen van een diner is ook een prima moment voor close-up magic.

Panta Rhei treedt niet op als er te harde muziek tegelijkertijd is: Close-Up-Goochelen is geen mime-act, communicatie is alles! Evenals bij kindervoorstellingen kan Panta Rhei naar believen in kostuum (Markies de Panta Rhei) of in smoking optreden. (Zie ook: Kostuum Acts)

NB: Op verzoek kan een Close-up optreden afgewisseld worden met een solo-optreden muziek. (Zie Bernard van den Boogaard: éénmansorkest, toetsen + zang) Bernard draait dan tijdens het goochelen muziek op de achtergrond in overeenstemming met zijn repertoire. Zo maakt U optimaal gebruik van muziek en goochelen in 1 sfeer,"Music and Magic"!

Kijkt U op de homepagina voor contact- en adresgegevens indien U meer informatie wenst.

Om aan uw specifieke wensen te voldoen worden alle prijzen telefonisch met U overeen gekomen